Jobb hos oss

Bli med på vår voksende suksess!

Ønsker du å være en del av et dynamisk team som skaper magi med penselstrøk og legger grunnlaget for fantastiske gulv? Da er Artea stedet for deg!

Vi søker etter dedikerte og lidenskapelige malere og gulvleggere som ønsker å bli med på vår spennende reise. Hos Artea er vi ikke bare et selskap – vi er en familie av kreative sjeler som elsker å forvandle rom og skape kunstverk under føttene våre.

Som maler hos Artea vil du få muligheten til å utfolde din kreativitet og male byen i dristige farger. Vi jobber med alt fra nybygg til rehabilitering av eldre bygg, og søker etter teammedlemmer som kan ta utfordringene med et smil og et magisk penselstrøk.

Er gulvlegging din lidenskap? Da vil du føle deg hjemme hos oss! Artea er kjent for å legge gulv av høyeste kvalitet, fra tradisjonelle til innovative materialer. Vi søker etter gulvleggere som kan gjøre ethvert rom til en visuell og funksjonell perle.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, et støttende arbeidsmiljø og muligheten til å utvikle deg faglig og personlig sammen med erfarne kolleger. Hos Artea er vi opptatt av å investere i våre ansatte og å skape en arbeidsplass hvor du kan blomstre og vokse.

Er du klar til å ta det neste skrittet i din karriere? Søk om å bli med på vårt team i dag, og bli med på en reise som vil inspirere og utfordre deg hver eneste dag.

La oss skape magi sammen – jobb hos Artea!’’