Bedrifter

Våre tjenester for bedrifter

Kontor- og forretningslokaler
Gi dine lokaler et profesjonelt og innbydende utseende med våre spesialiserte tjenester. Vi tilbyr alt fra innvendig og utvendig maling til gulvlegging og tapetsering, tilpasset dine behov og tidsplaner.

Fasadeoppussing
Et godt vedlikeholdt fasade er avgjørende for å gi et godt førsteinntrykk. Vi tilbyr omfattende fasadeoppussing, inkludert maling, pussarbeid og betongrehabilitering, for å sikre at bygningen din ser best mulig ut og er godt beskyttet mot vær og slitasje.

Industrielle malerarbeider
Vi har erfaring med malerarbeid i industrielle miljøer, inkludert fabrikker og lagerbygninger. Vårt team sørger for at jobben blir utført sikkert og effektivt, med minimale forstyrrelser i driften.

Lyddemping og akustikk
Forbedre arbeidsmiljøet med våre løsninger for lyddemping og akustikkforbedring. Vi bruker kvalitetsmaterialer for å redusere støy og forbedre akustikken i dine lokaler, noe som skaper en mer behagelig og produktiv arbeidsplass.

Vedlikeholdsavtaler
For å sikre at dine lokaler alltid ser profesjonelle ut, tilbyr vi vedlikeholdsavtaler tilpasset dine behov. Våre regelmessige tjenester inkluderer alt fra maling og reparasjoner til gulvvedlikehold, slik at du kan fokusere på din virksomhet.

Kontakt oss

Er du klar til å forbedre dine bedriftslokaler? Kontakt oss i dag for en uforpliktende befaring og et tilbud. La Artea Malermester AS hjelpe deg med å skape et profesjonelt og innbydende arbeidsmiljø!