Offentlige bygg

Innvendig maling og renovering
Vi tilbyr omfattende innvendig maling og renoveringstjenester for skoler, sykehus, rådhus og andre offentlige bygninger. Våre tjenester inkluderer alt fra maling av vegger og tak til detaljert dekorativt arbeid, alltid med fokus på holdbarhet og estetikk.

Utvendig maling og vedlikehold
Utvendig vedlikehold er avgjørende for offentlige bygg. Vi tilbyr grundig forarbeid og førsteklasses utvendig maling for å beskytte bygningen mot vær og vind. Vårt team sørger for at bygningens eksteriør ser estetisk tiltalende ut og er godt beskyttet.

Gulvlegging og vedlikehold
Vi legger og vedlikeholder gulv i offentlige bygninger, inkludert idrettshaller, bibliotek og kontorbygg. Våre spesialister sikrer presis installasjon av parkett, laminat og fliser, samt vedlikehold og reparasjoner for å forlenge gulvets levetid.

Tapetsering og dekor
Med vår ekspertise i tapetsering kan vi forbedre innvendige miljøer med et bredt utvalg av design og teksturer. Vi sikrer en profesjonell og feilfri utførelse som vil heve standarden på ethvert offentlig rom.

Betongrehabilitering
Vi tilbyr betongrehabilitering for å sikre strukturell integritet og holdbarhet. Vårt team bruker moderne teknikker og materialer for å reparere og vedlikeholde betongstrukturer i offentlige bygg, fra broer til parkeringshus.

Lyddemping og akustikk forbedring
For å skape et bedre arbeids- og læringsmiljø tilbyr vi løsninger for lyddemping og akustikkforbedring. Vi bruker kvalitetsmaterialer for å redusere støy og forbedre lydkvaliteten i auditorier, klasserom og andre offentlige rom.

Kontakt oss

Trenger du en pålitelig partner for malerarbeid og renovering av offentlige bygg? Kontakt oss i dag for en uforpliktende befaring og et tilbud. La Artea Malermester AS hjelpe deg med å opprettholde og forbedre kvaliteten på dine offentlige bygninger!