Private

Innvendig maling
Våre dyktige malermestere tilbyr alt fra enkel oppfriskning av vegger til komplette oppussingsprosjekter. Vi hjelper deg med å velge riktige farger og materialer som gir ditt hjem et nytt liv og en frisk atmosfære.

Utvendig maling
Et hus som er fin i malingen er ikke bare visuelt tiltrekkende, men har også solid beskyttelse mot vær og vind. Vi legger stor vekt på nøye forberedelser og anvender kun maling av toppkvalitet for å garantere et slitesterkt og estetisk resultat.

Gulvlegging
Enten du ønsker nytt parkettgulv, laminat eller fliser, har vi ekspertisen til å utføre gulvlegging med presisjon og nøyaktighet. Våre spesialister sikrer at gulvet blir lagt perfekt for et varig og elegant resultat.

Tapetsering
Med et bredt utvalg av tapeter og vår ekspertise i tapetsering, kan vi forvandle dine rom med stilfulle mønstre og teksturer. Vi sikrer en feilfri og profesjonell utførelse hver gang.

Betongrehabilitering
Vi tilbyr tjenester innen betongrehabilitering for å reparere og vedlikeholde betongstrukturer. Vårt team bruker moderne teknikker og materialer for å sikre at betongen forblir sterk og holdbar.

Lyddemping
Forbedre akustikken og redusere støy i ditt hjem med våre skreddersydde løsninger for lyddemping. Vi bruker kvalitetsmaterialer for å skape et behagelig og stille miljø.

Kontakt oss

Er du klar til å forvandle ditt hjem? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende befaring og et tilbud. La Artea Malermester AS hjelpe deg med å realisere din boligdrøm!

Med over 190 erfarne og dedikerte malere står vi klare til å realisere din visjon med høy kvalitet og profesjonalitet.