Sertifiseringer

Artea Malermester AS er stolt av å være en ledende autoritet innen malerbransjen, og vi legger stor vekt på å opprettholde de høyeste standardene for kvalitet, fagkunnskap og profesjonalitet. Vår forpliktelse til ekspertise og service reflekteres gjennom våre anerkjente sertifiseringer og medlemskap.

Malermester

Som en godkjent malermester har Artea Malermester AS gjennomgått grundig opplæring, demonstrert håndverksmessig dyktighet og oppfyller de strenge kravene satt av bransjenormer. Denne godkjenningen bekrefter vår evne til å utføre malerarbeid av høyeste kvalitet og sikre kundetilfredshet på hvert prosjekt vi påtar oss.

Maler- og byggtapetsermestrenes Landsforbund

Artea Malermester AS er stolt av å være et aktivt medlem av Malermester Landsforbundet, en anerkjent bransjeorganisasjon dedikert til å fremme excellence og profesjonalitet innen malerfaget. Som medlem forplikter vi oss til å følge etiske retningslinjer, holde oss oppdatert på nyeste bransjetrender og delta aktivt i å styrke malerfagets omdømme.

Godkjent lærebedrift

Vi er også stolte av vår status som en godkjent lærebedrift. Dette betyr at vi er forpliktet til å veilede og utdanne neste generasjon av malere, og bidra til å sikre at fremtidige håndverkere er godt kvalifiserte og klare til å møte bransjens utfordringer.

Medlem i Start bank - ID 00147203

Ved å velge Artea Malermester AS, kan kundene være trygge på at de samarbeider med et selskap som er forpliktet til faglig dyktighet, integritet og kontinuerlig forbedring. Vi ser frem til å fortsette å levere førsteklasses malerarbeid og service til våre kunder, samtidig som vi opprettholder våre høye standarder og sertifiseringer i alle aspekter av vår virksomhet.