Campus Ås – Veterinærbygget

2020

Samlokalisering av Veterinærinstituttet og Veterinærhøgskolen

Samlokaliseringen av Veterinærinstituttet og Veterinærhøgskolen på Campus Ås er den største samlede utbyggingen i universitets- og høgskolesektoren i norgeshistorien og et av de største Statsbygg-prosjektene noensinne.

Ekspertise innen malerbehandling:
Artea Malermester AS har bidratt med overflatebehandling av det ambisiøse prosjektet, med vår erfaring innen malerfaget. Vår inngående kunnskap og erfaring har vært viktig for å sikre at malerarbeidet oppfyller de høye kravene til funksjonalitet, estetikk og holdbarhet i et så komplekst miljø som Campus Ås.

Tilpassede løsninger for unike krav:
Vi har levert malingsløsninger som er tilpasset de spesifikke behovene til laboratorier, dyrehaller og hestehaller. Vår forståelse av materialer, teknikker og bransjekrav har gjort det mulig å levere et malerarbeid av høyeste kvalitet som oppfyller de strenge standardene innenfor faget.

Innovasjon og kvalitet:
Som en pioner innen malerfaget har vi kontinuerlig søkt etter innovative løsninger for å oppnå beste resultat. Vår dedikasjon til håndverket og vårt fokus på kvalitet har gjort oss til en pålitelig partner i byggebransjen og bidratt til suksessen til Campus Ås-prosjektet.
Artea Malermester AS er stolte av vår rolle i dette historiske prosjektet og ser frem til å fortsette å være ledende innen malerfaget og bidra til utviklingen av fremtidige innovative byggeprosjekter.

Prosjekttype: Nybygg – Forsknings- / Undervisnings- / Behandlingsbygg
Bruttoareal: Cirka 63.100 kvadratmeter
Byggherre: Statsbygg
Hovedentreprenører: Innredning/Fellesbygget: HENT
Start av Malerarbeid: 2017
Åpning av bygget: 2021

Årstall

2020

Status

Fullført

Lokasjon

Ås