Hønefoss kirke

2015 - 2017

Et symbol på gjenfødelse og bærekraft

Hønefoss Kirke har alltid hatt en spesiell plass i hjertene til lokalbefolkningen. Etter den tragiske brannen i 2010, ble det klart at det var behov for noe helt nytt. Den nye Hønefoss Kirke bryter totalt med tradisjonen når det gjelder skulpturelt uttrykk, men den står likevel som et høyreist symbolbygg som gir byen både funksjonalitet og sakral betydning.

Artea Malermester AS er stolte av å ha vært en del av denne viktige reisen. Vår oppgave har vært å levere malerarbeid av høy teknisk kvalitet og bærekraft, samtidig som vi har valgt miljøvennlige produkter for å sikre at bygget oppfyller moderne standarder for bærekraftig bygging.

Vi forstår viktigheten av å ta vare på miljøet, selv i de mest symbolske byggeprosjektene. Derfor har vi valgt miljøvennlige produkter og metoder for vårt malerarbeid på Hønefoss Kirke. Vårt mål er å ikke bare skape et symbol på gjenfødelse, men også å være en pådriver for en bærekraftig fremtid.

Hønefoss Kirke representerer en ny æra for lokalsamfunnet, og vi er stolte av å ha vært en del av denne reisen. Som din partner i bærekraftige byggeprosjekter, forplikter Artea Malermester AS seg til å fortsette å levere høykvalitetsløsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet, estetikk og miljøvern.

Sted: Hønefoss
Prosjekttype: Kirkebygg
Byggherre: Ringerike kirkelige fellesråd
Byggherrerepresentant: HR Prosjekt
Bruttoareal: cirka 1.800 kvm
Totalentreprenør: OBAS Øst
Arkitekt: LINK arkitektur (designfase), Halvorsen & Reine (utførelsesfase)

Årstall

2015 – 2017

Status

Fullført

Lokasjon

Hønefoss