JJK kaffebrenneri

2019 - 2021

Norges mest miljøvennlige industribygg

Joh. Johannson Kaffe’s nye kaffebrenneri i Vestby har satt en ny standard for miljøvennlige industribygg i Norge. Med fokus på bærekraftige løsninger som massivtre, solceller, passivhusstandard og BREEAM Excellent-sertifisering, representerer dette prosjektet en inspirerende fremtid for industriell utvikling.

Artea Malermester er stolt av å ha vært en sentral aktør i dette banebrytende prosjektet. Vår rolle har vært avgjørende for å realisere byggets miljøvennlige visjon:

Malerarbeid på gipsvegger: Vi har levert malerarbeid av høy kvalitet som har bidratt til å skape et innbydende og profesjonelt miljø.

Behandling av massivtre vegger og dekker: Vår ekspertise innen behandling av massivtre har bidratt til å bevare og forsterke de naturlige egenskapene til dette bærekraftige materialet.

Behandling av utvendig kledning: Vi har sikret at fasaden er vedlikeholdsfri i lang tid fremover, noe som reduserer behovet for ressurskrevende oppdateringer.

Slitesterke gulvbelegg: Artea har levert slitesterke gummibelegg og teppefliser i kontor- og administrasjonsområdene, som både er funksjonelle og estetisk tiltalende.

Vi i Artea Malermester er stolte over å ha bidratt til Joh. Johannson Kaffe’s visjon om å skape Norges mest miljøvennlige industribygg. Som din partner i bærekraftige byggeprosjekter, forplikter vi oss til å fortsette å levere høykvalitetsløsninger som kombinerer estetikk med miljøhensyn.

Sted: Vestby
Prosjekttype: Industribygg
Byggherre: Joh. Johannson Kaffe
Totalentreprenør: AF Bygg Østfold
Bruttoareal: 9.450 kvadratmeter
Byggeledelse: Asenso
Arkitekt: Arkitektene Astrup & Hellern

Årstall

2019 – 2021

Status

Fullført

Lokasjon

Vestby