Nasjonalmuseet

2020

Malerarbeid ved nye Nasjonalmuseet

I perioden 2017-2020 var Artea Malermester AS en aktør i byggingen av det nye Nasjonalmuseet. Vårt firma leverte malerarbeid av høy kvalitet som var viktig for å fullføre dette prestisjefylte prosjektet.

Vi stolt leverte malerarbeid på flere 100 000 m2 med forskjellige overflater og underlag. Vår ekspertise omfattet behandling av gipsplater, formacel-plater, våtromsplater, betong flater og mer. Med vår omfattende erfaring og fokus på detaljer, sikret vi at alle overflater ble behandlet med høyeste kvalitet.

Spesielt i galleriene, hvor kunsten skal presenteres på sitt beste, ble det benytte av høykvalitetsmaling og vi leverte høy estetiskklasse for å skape en visuelt imponerende og holdbar overflate. Vår dedikerte innsats og kompromissløse tilnærming til kvalitet bidro til å skape et miljø som komplimenterte kunsten og skapte en innbydende opplevelse for besøkende.

Artea Malermester AS er stolt over å ha bidratt til realiseringen av det nye Nasjonalmuseet, og vi ser tilbake på dette prosjektet med stolthet og tilfredshet over vår innsats for å bevare og fremheve nasjonens kulturarv.

Prosjekttype: Kulturbygg
Bruksareal: 54.600 kvadratmeter
Oppdragsgiver: Kulturdepartementet
Bruker: Nasjonalmuseet
Byggherre: Statsbygg
Hoved Entreprenør: AF Gruppen

Årstall

2020

Status

Fullført

Lokasjon

Oslo