The Plus

2022

Artea har levert malerarbeid, behandling av massivtre og levering av industribelegg i 24 farger i verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk.

«The Plus» fabrikken i Magnur er et eksepsjonelt industriprosjekt som bryter nye grenser innen bærekraftig produksjon og innovasjon. Artea Malermester AS er stolt av å ha vært en sentral aktør i dette prosjektet gjennom vårt bidrag med malerarbeid, behandling av massivtre og herdedeplastgulv i 24 unike farger, i nært samarbeid med Mapei.

Malerarbeid:
Vår ekspertise innen malerarbeid har vært avgjørende for å realisere den estetiske visjonen for «The Plus» fabrikken. Gjennom nøye planlegging og nøyaktighet har vi implementert malerarbeid av høyeste kvalitet for å skape et inspirerende arbeidsmiljø.

Behandling av massivtre:
Ved å behandle massivtreet på en bærekraftig og holdbar måte har vi bidratt til å fremheve dets naturlige skjønnhet samtidig som vi sikrer langvarig beskyttelse mot slitasje og værpåvirkning.

Herdedeplastgulv i 24 farger:
I samarbeid med Mapei har vi introdusert et imponerende utvalg av herdedeplastgulv i hele 24 unike farger. Dette ikke bare bidrar til å skape et dynamisk og levende miljø, men gir også fleksibilitet og estetisk appell.

Samarbeid med ØM Fjelde og Mapei:
Vårt tette samarbeid med ØM Fjeld AS og Mapei har vært avgjørende for å sikre sømløs integrasjon av våre tjenester og produkter. Gjennom utveksling av ekspertise og ressurser har vi oppnådd enestående resultater som overgår forventningene.

«The Plus» fabrikken i Magnor representerer en ny æra innen industriell innovasjon og bærekraftig produksjon, og Artea Malermester AS er stolte av å ha vært en del av dette banebrytende prosjektet.

Sted: Magnor, Norge
Bygget i: 2020
Åpnet i: 2022
Bruksområde: Leveranse av polyuretanbasert gulvløsning i 24 spesialfarger og maleriarbeid av vegger og himlinger inkludert massiv tre
Start- og sluttdato: 2020/2022
Kategori bruksområde: Levering av Installering av herdeplastbelegg og malerbehandling
Innehaver: Vestre AS
Entreprenør: ØM Fjeld AS
Underleverandør: Artea Malermester AS,
Arkitekter: BIG Bjarke Ingels Group

Årstall

2022

Status

Fullført

Lokasjon

Magnor